Itämerellä 28.2-1.3

Reissu ei aivan alkanut niin kuin sen piti, sillä se linja-auto millä meidän olisi pitänyt mennä Helsinkiin ajoi kolarin jossain Simpeleen kupeessa. Sitten odoteltiin tunti ja päädyttiin toiseen linja-autoon, ja silläkin meinasin mennä tiukalle ehtiminen laivaan. Jouduttiin ottamaan taksi Kampista terminaaliin, se ei onneksi ollut kallis lysti ja ehdittiin varmasti laivaan!

Tiesin että hytissämme ei tulisi olemaan mitään luxusta, sillä oltiin laivan toiseksi alimmaisella kannella, mutta sai olla positiivisesti yllättynyt siitä miten mukava hytti oli ja miten hiljaista siellä oli, olen meinaan ollut korkeimmilla kansilla niin että siellä on ollut huono nukkua metelistä johtuen.

Sunnuntai illalle ei ollut buffettia, mutta sai silti ruokaa tarpeekseeni grilliravintolasta, oli hyvää. Jälkkäriksi söin salkmiakki pannacottaa, mikä ei ollut mustaa :) Kun oltiin saatu vatsat täyteen mentiin hyttiin tuhlaamaan aikaa ennen kuin päästiin oottelemaan Antin aloittamista promedanilla. Vuosia sitten Juuret albumilla oli DVD:e laiva keikalta ja siitä asti olen halunnut päästä laiva keikalle. Illan setti ei tuonut yllätyksiä, mutta fiilis promedanilla oli parasta.

Iltaa jatkoimme yökerhoon ja myönnän että jalkani olivat kaikista kipeimmät maanantai aamuna. Tanssiessa meinaan meni se ilta.

Maanantai aamuna buffetin väkimäärä hämmensi, onneksi sai ruokaa. Maihin mentiin ennen puoltapäivää. Tukholmassa oli ihanan keväistä, ihan kuin vuosi sitten englannissa.

Metrolippuksi otettiin päivälippu, niin ei tarvinnut kelloa katsella että monelta ollaan menossa takaisin laivaan tai monta kertaa ollaan kuljettu metrolla. (samalla sain kortin tulevaa toukokuuta varten) Ensin mentiin Tukholman vanhaan kaupunkiin, missä olin ensimmäisen kerran elämässäni maanantaina. Vanhan kaupunki oli kaunis, kirkkoon olisin halunnut mennä, mutta en oikein millään löytänyt että mistä menisin sisään, mutta jospa myöhemmin.

Vanhasta kaupungista mentiin keskustaan kiertelemään kauppoja, itsellä olisi agendana löytää mekko vuosijuhliin, no se mekko minkä oisin halunnut niin sitä ei ollut minun koossani. ( Suomessa taas 42 kokoinen mekko ei mennyt päälleni?! En todellakaan tiedä mitä teen tän mekko asian kanssa, mutta siitä joskus myöhemmin lisää.) Tuliaisiksi Tukholmasta en siis ostanut kuin kaksi tv-sarjojen tuotantokautta, Harry Potter-pelikortit ja pari postikorttia.

Illasta laivalla syötiin buffetissa, itselle jäi semmoinen mielikuva että viikkarin buffetti olisi ollut valikoimaltaan jotenkin laajempi, tai ainankin muista syöneeni tosi monenlaista ruokaa silloin tammikuussa, mutta ei buffasta kyllä tarvitse koskaan nälissään lähteä. Ruan jälkeen mentiinkin sitten odottelemaan jospa saataisin Tuiskun pojan nimmarit, no loppujen lopuksi ei tarvinnut kuin maksimissaan tunti yhteensä jonottaa. Antille ei voi kuin nostaa hattua siitä miten toinen jaksoi ottaa jokaisen faninsa huomioon, vaikka aikaa olikin rajoitetusti.

Itse tiesin ettei maanantai illan paranisi mennä kovin myöhään, kun keskiviikkona pitää olla istumassa tentissä. Joten allekirjoittanut on ollut maanantaina nukkumassa ennen puolta yötä, ja se oli ihan hyvä ajatus.

Tiistaina ehitiin käymään kahvilla ennen kuin piti juosta junaan. Junassa sitä tuleekin tällä viikolla istuttua, kun lauantaina mennään takaisin etelään Helsinkiin katsomaan Sunrise Avenueta Helsingin jäähalliin!!
Siitä lisää myöhemmin.

p.s. Kreikka tuskin menee läpi ensimmäisellä kerralla, mutta kuukauden kuluttua taistellaan! Kreikan kaatajaiset oli kyllä onnistuneet, kiitos teologit!

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: