Musiikki vuosi 2016 part. 6

Ensin täytyy todeta, että onhan ollut hyvä viikko olla lomalla! Sukulaisia on juossut enemmän ja vähemmän täällä, mutta se on kyllä ihan kivaa, lisäki Olympialaisissakin on saanut jännittää!

Menneen viikon artisti on ehdottomasti ollut Reino Nordin, viime viikolla bongasin että Reino on tulossa Lappeenrantaan keikalle, joten päätin että onhan tuonne mentävä!

Reinolta tuli uusi biisi perjantaina ja onhan biisi. Niin kuin Ylex:sän Venla Kokkonen sanoi, ”Ei Reinon biisejä voi enää arvioida objektiivisesti, kun ne kaikki on niin hyviä.” Reinon ”Otan sut haltuun ” on ollut allekirjoittaneen kesäbiisi, niin kyllä koko Reinon uusi tuotanto on niin hyvää että voi olla vaan onnellinen siitä että toinen on löytänyt oman äänensä tehdä musiikkia.

Lauantain, Sunnuntain keikka oli Kuuma, niin kuin sen tunnelmia tuossa jaoin aikaisemmin. Itse kun pääsin alakertaan sisään niin pääsin kuuntelemaan Reinon soundchekkiä, meinasi olla ongemia miksauksen kanssa, sen lisäksi että Reino oli vähän tukkoinen kun oli joutunut viettämään Puumalassa kaksi päivää jollain vissiin homeisella bäkkärillä, niin ei meinannnut ääni toimia niin hyvin. Mutta ei se oikeastaan keikan aikana kuulunut että ääni olisi ollut jotenkin pahasti tukossa.

Kuultiin kaikki uudet sinkut, mitkä sai kyllä eniten ääntä aikaiseksi yleisöstä. Mutta kyllä Aurinko ja Sun kaa:kin olivat yleisölle tuttuja.

”Damnit tuntuu hyvält olla täällä.
Damnit tuntuu hyvält olla ylhäällä.
Damnit tuntuu hyvält ku sä oot päällä, beibe.
Damnit tuntuu hyvält olla jäässä. ”

On ”Ylös” biisin remix versiosta, ja rakastan tota Kuben aloitus pätkää. Ja nostan Reinolle hattua että se on sillä setissä mukana.

Reino ei nytkään pettänyt sen suhteen että olisi luopunut siitä että tulee moikkaamaan  faneja keikan jälkeen. Itse muistin pyytää nimmarinkin tällä kertaa. Reinolle kerroin että oli kolmas keikka puolen vuoden sisään ja Reino sanoi siihen että ”Ensi kerralla laitetaan nimi listalle.” Levyä odotellessa. Kiitos Reino siitä mitä teet!

Tässä linkki mistä voi kuunnella uuden sinkun Kosketa ! https://open.spotify.com/album/3at8sFLnFCiuBUsuR4dUVk (kopio linkki osoite kenttään, en jostain syystä saanut suoraa linkkiä toimimaan :( )

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: