Nano part 5 Day 12

Seuraavana aamuna Mali tuli Johanneksen kanssa Monttuun ja näki Myyrät työssään. Johannes oli Malin mielestä hyvin luontainen opettaja, hän osasi astua oppilaan saappaisiin ja vastata niihin kysymyksiin mitä oppilaat esittäisivät, oikeastaan ennen kuin oppilaat osasivat itse kysyäkkään. Mali oli Johanneksen oppilaana noin viikon ja sitten hän oli Jaredinkin mielestä valmis opettamaan muita. Seuraavien kuukausien aikanarupesi kaivoksella olemaankin vierasta sakkia ja Myyrät saivat olla vain vetelemässä naruista. Työ Montussa muuttui paljon inhimillisemmäksi ja Myyrilläkin oli parempi olla. Ihmiset Marssissa kantoivat jokainen kortensa kekoon. Vesi riitti ja sitä ruvettiin pikkuhiljaa saamaan säilöönkin niin että työt Montussa vähenivät pikkuhiljaa. Johannes päätyi Montusta lopulta Malin työpariksi kouluun opettamaan elämisen taitoja. Opettamisen lisäksi Johannes oli yksi nuorista aikuisista ketkä luennoivat muille ihmisille Marsissa elämästään Maan pinnalla ja siitä miten he olivat päätyneet Marssiin. Johannes alkoi tulla ulos kuorestaan ja uskaltautui aidosti kertomaan omasta menneisyydestään, ilman pelkoa leimaamisesta.

Fatimasta tuli Marssin ensimmäinen presidentti. Ihan aluksi Fatima lupasi että Marssissa ihmiset olisivat enemmän tasa-arvoisia kuin Maassa ikinä. Fatima lupasi että jokainen joka uhkaisi Marssin tulevaisuutta jotenkin saisi tuntea sen mitä on jäädä yksin paikkaan missä ei ole mitään mahdollisuutta jäädä henkiin. Fatima johtikin Marssia hyvin ja oli hyvin arvostettu tehtävässään.

Kului vuosia niin että Marssissa oli kaikki hyvin. Ihmiset tiesivät että Mars ei olisi kuin lisä aikaa ihmisrodulle, sillä Auringon aika alkoi olla tulossa täyteen. Marsissa toimivat astronomit päättelivät että ihmisillä olisi aikaa maksimissaan 50 vuotta. Tämä oli asia minkä hallinto piti itsellään, sillä se ei halunnut aiheuttaa ihmisille paniikkia, mikä olisi helppo estää. Ihmisen oli hyvä olla Marssissa, miksi muuttaa sitä. Fatima tuli siihen ratkaisuun että tuon maksimissaan 50 vuotta saa riittää ihmiselle. Fatima tosin tässä kohtaa päätti koko ihmiskunnan puolesta, mutta kukaan muu ei tiennyt siitä niin kukaan ei edes haaveillut mistään paremmasta.

 

Saatoit luulla että tämä olisi todella tarina siitä miten ihmiset muuttivat Marssiin. Olen pahoillani että tuotan pettymyksen, mutta tämä ei ole tarina Marssista. Tämä on tarina siitä mitä käy jos me emme muuta elämämme suuntaa. Muuten tästä tarinasta tulee utopia, toive, toteutumaton unelma mikä meillä ihmisillä on, koska me olemme unohtaneet sen mistä kaikki on alkanut, kuka on tämä kaiken takana. Muuten käy niin miten Meidän Luojamme on päättänyt jo ajan alussa, että ihminen ei ansaitse kuin yhden planeetan, ihminen ei ansaitse kuin sen ajan minkä Aurinko sille antaa. Luojamme oli päättänyt että ihminen joutuisi kärsimään siitä mitä se tulisi tekemään omalle planeetalleen, joutuisimme todella kantamaan itse vastuumme omista teoistamme.

Jos tekisimme parannuksen nyt niin tämä tarina ei olisi vain utopiaa, meillä on vallan avaimet omassa kädessämme. Tulevaisuus riippuu meistä.

 

Tässä se on. Ensimmäiset 12 tuhatta sanaa , tarkalleen 12 114. Katsotaan mitä seuraavaksi syntyy.

Mainokset
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: