Heinäkuu, Ilosaarirock ja Helsinki

DSC_0008Perjantaina aloitettiin elämäni toisia kesäfestareita. Mikä olisi ollutkaan parempi tapa aloittaa kun Reikki eturivistä. Reinon lisäksi perjantaina olin katsomassa JVG:etä, Pariisin kevättä ja perjantain pääesiintyjää Imagine Dragonsia, joka oli livenä kyllä huikea. Perjantainakin ilma suosi niin että, ei satanut.

Lauantaina olin kurkkimassa Batle Beastia, ennen Vestaa, joka aloitti myöhässä kun basisti oli myöhässä, vähän harmittaa että Vestan keikka jäi lyhyeksi, kun menin katsomaan Suomi legendaa eli Popedaa. Popedan jälkeen huilin tunteroisen laulurinteellä ja fiilistelin samalla Disco Ensembleä ennen kun kävin ottamassa lämpöä Meteli teltasta Alex Matsonilta. Huikee setti oli nuorella jannulla.

Lauantai oli paras lopettaa siihen että olin melkein eturivissä fiilistelee tän hetken kovinta suomalaista bändiä eli Haloo Helsinkiä. Mieletön keikka. Onneksi ne tulee marraskuussa takaisin Joensuuhun.

Sunnuntaina allekirjoittaneelle isoin keikka oli Ellinoora, sillä Ellinooran debyyttialbumi Villi Lapsi, oli kyllä viime vuoden parhaimmistoa. Oli hienoa nähdä nuoren artistin ilmoittelua ja nautiskelua lavalla. Sunnuntain lopetuksena oli itseoikeutetusti Ultra Bra, joka oli kyllä huippu livenä. Vaikka en koskaan ole ollut bändin suuri fani, niin oli hienoa kuulla livenä klassikoita, jotka ovat olleet isoja biisejä minunkin elämässäni.

 

Maanantaina festareiden jälkeen Helsingin reissu, ei aikataulullisesti (lue, ajankohtana) ollut kyllä paras mahdollinen idea, mutta jos sitä kerran elämässään voittaa liput johonkin ensi-iltaan niin onhan sinne mentävä. Oli kyllä huikea kokemus Game of Thrones elokuvateatterin valkokankaalta. Maanantai ilta meni muuten hyvässä seurassa Aliasta pelaten. Onni on että ehti nähdä kaikkia ketä oli suunnitellut. T:en kanssa välteltiin tiistaina 18.7 hyvin sadetta. Oikeastaan ei kastuttu, vaikka mahdollisuuksia oli useampi.  Suomenlinnassa sai olla turisti, kenen kameran muistikortilta loppui tila. Tässäkin kohtaa vanha viisaus sanoo että muista laittaa niitä kuvia tarpeeksi usein koneelle talteen ettei tila loppuisi. Joskus myöhemmin on sitä kyllä päästävä uudelleen saarelle.

 

Sain siis viiden päivän festarit, niiden jälkeen onkin hyvä aloitella paluuta todellisten asioiden äärelle, maanantaina alkaa tentiin luku. Helsinkiinhän siis voitin liput kommentilla, missä sanoin että ensi-ilta olisi hyvä loman lopetus.

Mainokset
Seuraava artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: