Infoa matkasta

Heippa!

Olen siis lähdössä Brasiliaan enoni kanssa. Alkaa pikkuhiljaa jännittää, mutta se kuuluu asiaan ja sitten kun olen vähän flunssainenkin…

Muuta Fakta reissusta olen siellä 3 viikkoa ja kolme päivää. Lähtö on nyt sunnuntaina ja tuun sit elokuun alussa takaisin.  Ja menen sellaiseen kaupunkiin kuin Manaus, se on aika keskellä Brasiliaa ja meren rantaan on matkaa ainankin 2000km. Lisäilen sit paikan päältä tunnelmia. Hyvää kesää vaan.

No niin nyt ollaan 18 päivä lähös kattomaas vesiputouksia, sinne on joku tunnin ajo matka. Ja ollaan siellä yksi yö.

Enoni talo on aikasen nätti, iso kun mikä, mutta todella mukava, mulla on mun huoneessa oma vessa ja suihku ja parveke. Jokaisessa makkarissa on ilmastointi,koska täällä on tosi kuuma, vaikka onkin talvi, vaikka täällä on talvi se vaan tarkoittaa sitä että ei sada nii paljon, kun normaalisti. Täällä on suurimmassa osassa taloja kivi lattia, mika on mukavan viileä.

Enoni kotona käy enoni avovaimon siskon siivoamassa arkisin.

Enoni on töissä Nokialla ja on päivät töissä.

Lämpöä täällä riittä joka päivä ainankin 35 astetta.

Suunnitelmia on sen verran, etta ostan itselleni uuden laukun, josta tulee sitten uusi koululaukku ja uudet aurinko lasit olis kivat. Ollaan lahdossa kaymaan viidakkohotellissa paasee nukkumaan hyttys verkon alle. Siella menee yksi viikonloppu ja sit viimeisena viikonloppuna mennaan pyorimaan kaupungille ja ostaa matkamuistoja.

Jätä kommentti

Jätä kommentti